Workshop ‘haal meer uit je camera’

Deze workshop richt zich op fotografen echt aan de slag willen met fotografie. Fotografie is namelijk veel meer dan alleen op een knopje drukken. Met de juiste kennis en tools kun je als fotograaf echt een foto maken; je kunt bepalen of er veel in de foto scherp is of dat juist het hoofdonderwerp eruit springt, je kunt een verhaal vertellen door bepaalde elementen te benadrukken of door het gebruik van een bepaalde belichting een speciale sfeer creëren.

De workshop ‘haal meer uit de camera’ geeft je hier de juiste tools voor.
Als locatie voor deze workshop heb ik gekozen voor Diergaarde Blijdorp. Hier zijn meer dan genoeg leuke onderwerpen te vinden om te oefenen (niet alleen dieren, ook planten, gebouwen en zelfs andere bezoekers), niet alleen buiten maar eventueel ook binnen in het geval van slecht weer. Hierdoor kan de workshop bij alle weersomstandigheden doorgaan.

De workshop zal beginnen met een stukje theorie en daarna gaan we samen op pad om de theorie in de praktijk te brengen. Met veel praktische tips en individuele hulp. Doordat de workshop in een kleine groep gegeven wordt is er veel ruimte voor het stellen van vragen en individuele begeleiding.

Datum:
Donderdag 14 maart of zaterdag 23 maart
Tijd:
10.00-14.00 uur
Locatie:
Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam

Prijs:
€89 inclusief btw en reader, exclusief toegang tot de diergaarde en eventuele parkeerkosten
Aantal deelnemers:
Minimaal 5 maximaal 10

De workshop is geschikt voor iedereen met een camera die handmatig in te stellen is (zoals een systeem- of spiegelreflexcamera, maar ook sommige hybride of compact camera’s hebben deze optie).

Inschrijven kan via het onderstaande formulier of door een e-mail te sturen naar info@marlonnekewillemsen.com
De algemene voorwaarden voor de workshops zijn hier te vinden

Inschrijfformulier