Workshop macrofotografie in de Dordrechtse Biesbosch

Tijdens de workshop macrofotografie deel ik graag mijn kennis en ervaring over deze leuke en interessante vorm van fotografie. Aan het begin van de workshop zullen we eerst bij elkaar te komen om een aantal dingen te bespreken. Wat is precies een macro-foto, met wat voor soort objectieven kun je macro foto’s maken ( b.v. ‘klassieke’ macro objectief,  extreem macro objectief, verschillende creatieve en vintage objectieven, voorzetlenzen enz.),  wat voor accessoires, zoals tussenringen en speciale lampen en flitsers, zijn er voor macrofotografie, welke instellingen zijn belangrijk en hoe kun je het beste scherpstellen en welke creatieve technieken kun je gebruiken bij macrofotografie.

Daarna gaan we samen met het zonnepond over naar het Griendmuseumpad om te fotograferen. In dit verder afgesloten gebied is een uiteenlopende begroeiing, waardoor er veel verschillende planten en insecten te vinden zijn. Hier kan iedereen fotograferen, waarbij ik rondloop om te helpen met vragen, oplossen van problemen, dingen voordoen enz.

Doordat de workshop in een kleine groep gegeven wordt, is er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Datum:
Zaterdag 15 juni 2024
Tijd:
10.00 – 14.00 uur
Locatie:
Biesboschcentrum Dordrecht
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht
Prijs: €89 incl btw, exclusief overtocht met zonnepond á €2,-
Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 8

De workshop is geschikt voor iedereen die een spiegelreflex of systeemcamera heeft en die enigszins ervaring heeft met de verschillende instellingen (AV, TV, en M-stand).
Omdat we over onverharde paden lopen zijn wandelschoenen aan te raden. Er zijn onderweg verschillende bankjes, maar er is misschien niet plaats voor iedereen, dus wil je graag tussendoor even zitten, dan is het handig om of een vuilniszak om op te zitten of iets van een krukje mee te nemen.
Bij het start- en eindpunt van de workshop is horeca aanwezig, maar tijdens de workshop niet, dus hiervoor graag zelf iets te eten en/of drinken meenemen.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@marlonnekewillemsen.com
De algemene voorwaarden voor de workshops zijn hier te vinden.

Een impressie van een aantal foto’s, die ik zelf op deze locatie gemaakt heb

Inschrijfformulier

1 + 1 = ?