Workshop natuurfotografie

De workshop natuurfotografie is een afwisselende  workshop, waarbij zowel macrofotografie als het fotograferen van grotere dieren aan bod komt. Waar moet je op letten als je grotere dieren wilt fotograferen en in hoeverre is dit anders als de diertjes juist heel klein zijn? Tijdens de workshop zal theorie besproken worden over de verschillende instellingen van de camera en welke instellingen belangrijk zijn om te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook wat de verschillen zijn tussen een teleobjectief en een macrolens en welke accessoires bij beide soorten fotografie handig zijn. Daarnaast worden er ook tips gegeven over het omgaan met dieren, hoe benader je ze het beste en zorg je dat ze zich op hun gemak voelen en ze niet bang worden, maar ook welk standpunt geeft het beste resultaat en andere compositie tips.

Naast de theorie is er ook veel tijd en ruimte om zelf aan de slag te gaan. Doordat de workshop in een kleine groep gegeven wordt, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen.

Datum:
Zaterdag 6 april 2024
Tijd:
10.00-14.00
Locatie:
Amsterdamse Waterleidingduinen

Prijs:
€89 incl btw exclusief toegang tot de waterleidingduinen à € 1,50 voor een dagkaart
Aantal deelnemers:
Minimaal 5 maximaal 8

De workshop is geschikt voor iedereen die een spiegelreflex of systeemcamera heeft en enigszins ervaring heeft met de verschillende instellingen (AV, TV en M-stand).
Omdat we over onverharde paden lopen, zijn wandelschoenen aan te raden.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@marlonnekewillemsen.com
De algemene voorwaarden voor de workshops zijn hier te vinden.

Een impressie van een aantal foto’s die ik zelf op deze locatie gemaakt heb.

Inschrijfformulier

2 + 2 = ?