Worksop aquariumfotografie op de M-stand

Hoe zorg ik ervoor dat mijn foto goed belicht is en hoe krijg ik mijn vissen scherp op de foto? Dit lijkt misschien niet moeilijk maar voor veel aquariumbezitters is het maken van mooie foto van hun aquarium, dieren en planten best wel een uitdaging. Gelukkig kan ik hierbij helpen.

Corydoras polystictus

Tijdens een één daagse workshop gaan we aan de slag met het handmatig kunnen bedienen van de camera. Hierdoor heb je als fotograaf volledig de regie in handen en bepaal jij helemaal zelf hoe de foto eruit komt te zien.

Tijdens de workshop worden een groot aantal onderwerpen besproken, zoals de verschillende standen op de camera en hun werking, beweging en bevriezing, scherptediepte, ruis, de juiste belichting door het instellen van sluitertijd, diafragma en iso-waarde, verschillende lichtmeetmethodes, het histogram, scherpstellen en nog veel meer. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd met specifieke tips&tricks gericht op het aquarium.

De workshop wordt gegeven bij aquariumwinkel Aqua Amazon in Vianen. Hier hebben we de mogelijkheid om ook direct de geleerde theorie in de praktijk toe te passen.

Doordat de workshop in een kleine groep gegeven wordt, is er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Datum: zaterdag 9 april 2022
Tijd: 10.00 inloop en om 10.15 start van de workshop tot ongeveer 15.30 uur
Locatie: AquaAmazon Industrieweg 22A, 4131 NK Vianen
Prijs: €95 incl btw
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10

Geschikt voor iedereen met een camera, waarbij het mogelijk is om zelf het diafragma, sluitertijd en de iso-waarde in te stellen. Dit kan een spiegelreflex- of systeemcamera zijn. Sommige modellen compact camera hebben deze functie ook, maar niet allemaal.

Op de locatie is koffie en thee aanwezig en voor alle deelnemers is er een uitgebreide reader om thuis alles nog eens rustig na te kunnen lezen.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@marlonnekewillemsen.com

4 + 0 = ?