Lezingen

Ik ben beschikbaar voor lezingen bij bijvoorbeeld fotoclubs, aquariumverenigingen en evenementen. Met veel plezier deel ik mijn ervaringen op het gebied van fotografie en al mijn belevenissen tijdens bijvoorbeeld het werken met dieren.
Tijdens de lezing over mijn project Groeien, laat ik verschillende series zien. Aan de hand van deze foto’s vertel ik hoe mijn project tot stand gekomen is, interessante informatie over de dieren zelf, de uitdagingen die ik tijdens de voorbereiding en het fotograferen tegengekomen ben en wat ik allemaal met de dieren zelf meegemaakt heb.

De duur van de lezing en het aantal deelnemers kan ik overleg bepaald worden.

Foto Marlène Reeuwijk – Aquariumvereniging PaluZee Zoetermeer

Agenda:

7 juni 2022: Studievereniging Het Paludarium
11 april 2022: LATV de Natuurvriend
8 februari 2022: Aquarium Vereniging PaluZee
30 november 2019: Fotografencafé Moments-Talk
25 en 26 mei 2019: Fotofair

Workshops

Ik geef regelmatig verschillende soorten workshops en fotografiecursussen.

Agenda:
9 april 2022 – Workshop aquariumfotografie op de M-stand. Klik hier voor meer informatie

Ervaringen van verenigingen en deelnemers:

‘Om 20:10 uur begon de lezing “Hoe (water)dieren groeien” door Marlonneke Willemsen. Wat een indrukwekkende lezing was dit. Wat is PaluZee blij dat wij dit hebben mogen zien en horen.’ Aquariumvereniging PaluZee Zoetermeer